Mini DeLuxe

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Mini DeLuxen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 24.05.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

Mini DeLuxe

Kirkkalantie 11

02660 Espoo

info@minideluxe.fi

p. 045 67 35 782

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Kati Pirinen

info@minideluxe.fi

p. 045 67 35 782

 

3. Rekisterin nimi

Mini DeLuxen verkkokaupan asiakasrekisteri

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot, kuten verkkokaupan toimituksen seurantatiedot. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Mini DeLuxe suhtautuu antamiisi henkilötietoihin vastuullisesti. Tietoja säilytetään suojattuina, jotta voimme täyttää sitoumuksemme asiakasta kohtaan. Niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tietojasi kirjautumalla sisään verkkosivustollemme saamillasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja muun markkinoinnin ottmalla yhteyttä sähköpostitse info@minideluxe.fi tai napsauttamalla uutiskirjeessämme olevaa linkkiä.

Uutena asiakkaana sinun on annettava nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteröityessäsi ja tilatessasi hyväksyt, että Mini DeLuxe säilyttää ja käyttää tietojasi voidakseen hoitaa kuljetuksen, ottaa yhteyttä tarvittaessa verkkokauppatilauksesta sekä myös yrityksen omiin markkinointitarkoituksiin. Verkkokauppatilauksissa tietojasi voidaan välittää edelleen suoratoimituskumppaneillemme sekä logistiikkakumppaneillemme, jotta ne voivat täyttää velvollisuutensa. Muutoin tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Sinulla on aina oikeus nähdä rekisteröidyt tiedot. Jos ne ovat virheellisiä, vaillinaisia tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen oikaisua. Sinulla on aina oikeus perustelematta pyytää tietojen poistamista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen ja rekisteröitymisen yhteydessä. Tietolähteinä toimivat myös verkkokauppamme lomakkeella lähetetyt viestit, sähköpostit sekä puhelin.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Suoratoimituskumppaneillemme (Fayne, Jupiduu) sekä logistiikkakumppaneillemme (Posti) välitämme tietosi, jotta ne voivat täyttää velvollisuutensa. 

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet , Cookies

MIKÄ ON COOKIE (EVÄSTE)?
Cookiet (suomeksi eväste) ovat pieniä tiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneellesi käyttäessäsi verkkosivustoja. Monilla verkkosivuilla käytettävien evästeiden avulla voidaan tarjota sivustojen käyttäjille erilaisia toimintoja. Evästeiden sisältämien tietojen avulla voidaan myös seurata vierailujasi samaa evästettä käyttävillä verkkosivuilla. 
 
Evästeitä on kahdenlaisia. Pysyvät evästeet tallentuvat tietokoneellesi määrätyksi ajaksi ja niillä on tietty vanhenemispäivä. Niiden avulla voidaan esimerkiksi seurata, mitä uutta kyseiselle verkkosivustolle on tullut edellisen vierailusi jälkeen. Vanhenemispäivänä eväste poistetaan automaattisesti, kun palaat evästeen luoneelle verkkosivustolle. 

Toinen evästetyyppi on istuntokohtainen eväste, jolla ei ole vanhenemispäivää. Ne tallentuvat tietokoneellesi tilapäisesti vieraillessasi verkkosivustolla, ja niitä käytetään tilapäisten asetusten, kuten kieliasetusten, säilyttämiseen. Istuntokohtaisia evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi pitkäksi aikaa, vaan ne poistetaan, kun suljet selaimesi. 

MITEN Mini DeLuxe KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ?
Mini DeLuxe käyttää evästeitä, jotta sinä voisit kirjautua sisään, lisätä tuotteita ostoskärryyn ja tilata tuotteita tai voit kirjautua sisään ja tehdä ajanvarauksen nettiajanvarauksessa

Käytämme verkkokaupassamme ja nettiajanvarauksessa sekä omia että kolmannen osapuolen evästeitä. Ensin mainittujen avulla voimme mukauttaa ja parantaa käyntikokemustasimMini DeLuxen verkkosivuilla. 

Kolmannen osapuolen evästeitä käytetään esimerkiksi tunnistamaan sinut, kun vierailet sivustolla jonkin muun kanavan kautta, kuten AdWords-mainosten tai sosiaalisen median kautta.

Jos et halua tallentaa evästeitä, voit helposti estää evästeet selaimesi asetuksista. Ota yhteys internet-palveluntarjoajaasi, jos sinulla on kysyttävää.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 27.10.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Mini Deluxe

Y-tunnus 2869894-9

Kirkkalantie 11

02260 Espoo

p. 0456735782

info@minideluxe.fi

www.minideluxe.fi

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot

  • Toimituskulut aina 3,90 euroa. Tilaukset arvoltaan yli 250e lähetämme täysin ilman toimituskuluja.
  • Voit valita toimituksen pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen. Mikäli tilaus mahtuu kirjeeseen, toimitamme ensisijaisesti kirjeenä.
  • Maksuvaihtoehtoina toimivat verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, mobiilimaksaminen, lasku ja osamaksu. Maksupalveluntarjoana toimii Checkout.
  • Pyrimme toimitamme tilaukset nopeasti, 1-3 arkipäivän kuluessa, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa tilauksesta. Poikkeuksena tuotteet, joiden tuotekuvauksessa ilmoitettu poikkeava toimitusaika.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa. 

 Maksu pankkipainikkeilla 

 Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle. 

 Maksut luottokorteilla 

 Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.. Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

 Mobiilimaksutavat Pivo Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot 

 MobilePay

 Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx Masterpass 

 Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf GSM-maksaminen Ainapay 

 Ainapay-maksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon. Asiakas voi ostaa yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.   

Ennakkotilisiirto 

 Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti. 

Euroloan 

 Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Euroloan Lasku 14 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuslisä ainoastaan 3,95 € Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi Euroloan Osamaksu Valitse sinulle sopiva maksuaika (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1738,40 €. (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 €/kk, avausmaksu alk. 3 €). Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Lue lisää Euroloan-maksutavoista: euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu     LUOTONANTAJAEuroloan Consumer Finance Oyjwww.euroloan.fi asiakaspalvelu@euroloan.fipuh. 010 2171 011 ma–su 24 h/vrk, 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min 

 Everyday 

 Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä. Maksutavat: Kertasuorituksena – Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. – Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa. Kuukausierissä – Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. – Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. – Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %. Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. 18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin. Lisätietoja: everyday.fi/verkkomaksu 

 Jousto 

 Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €. Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €. Lue lisää Joustosta: jousto.com. 

Lasku ja Osamaksu 

 Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %. Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi). Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta. Lisätietoja: collector.fi  

Collector Yrityslasku 

 Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Yrityslaskun laskutuslisä on 4,95 €. Tarkemmat ehdot ovat tarjolla Collectorin sivuilla: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf 

SveaWebPay Lasku ja Osamaksu 

 SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Kun asiakas valitsee vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” luottotiedot tarkistetaan henkilötunnusta vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löytyy tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voi tehdä ostoksia tiliin Svean sopimusasiakkailta. Asiakas voi tehdä lisäostoksia aina, kun hänellä on luottorajaa jäljellä ja hän on maksanut ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. Tililuoton voi maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tiliään sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luoton maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee asiakkaan nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli maksuaikaa halutaan pidentää, voidaan pienentää kuukausittaista lyhennyserää. SveaWebpay tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun asiakas hyväksyy luotonmyöntökriteerit ja täyttää henkilötunnuksensa kassalla. Hän saa kotiinsa osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla asiakas saa myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka hän allekirjoituksellaan hyväksyy. Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saa asiakaspalvelustamme. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saa kuluttajaviraston sivuilta kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydätte sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Luottoon liittyen voi aina ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi Yhteystiedot:Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C00370 HelsinkiPuhelin: 09 4242 3092Sähköposti: webpay@svea.fi www.sveawebpay.f

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla

Mini DeLuxe 

Y-tunnus 2869894-9

Postiosoite: Kirkkalantie 11, 02660 Espoo 

p. 045 67 35 782

info@minideluxe.fi

www.minideluxe.fi

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulumme ovat 3,90 euroa. Tilaukset yli 250e lähetämme täysin toimituskuluitta. Toimitamme tilaukset Postin kautta pakettina, tai mikäli tuote mahtuu kirjeeseen, niin siinä tapauksessa toimitamme tilauksen kirjeenä. Huomaathan, että Posti säilyttää lähetyksiä 7 vuorokautta, joten noudathan tilauksesi ajoissa.

Toimitusaika

Pyrimme olemaan nopeita, toimitamme tilaukset yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä tilauksesta. Jos tuotteella on normaalia pidempi toimitusaika, on tästä mainittu tuotekuvauksen yhteydessä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja muuttumaton. Palautusohjeet ja -kulut löydät kohdasta Vaihto/ Palautus

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme 10 euron maksun. Huomaathan, että Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 vuorokautta, joten muistathan noutaa tilauksesi ajoissa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

YRITYS

Mini DeLuxe, Y-tunnus 2869894-9